top of page

Vista Royal U-22, Jan Thiel 

Een ruime villa met vijf slaapkamers aan de Kaya Biskania, gelegen in de populaire wijk Vista Royal in Jan Thiel. Stap binnen in een oase van rust en ruimte, omringd door groen en een verfrissend zwembad, op loopafstand van de gezellige stranden en restaurants van Jan Thiel, supermarkt Van der Tweel en sportschool The Challenge. 

Vista Royal U-22 Jan Thiel 01.jpg
Vista Royal U-22 Jan Thiel 08.jpg

De entree van de villa bevindt zich op de begane grond. U komt dan gelijk in de woonkamer met open keuken. De goed uitgeruste keuken biedt alles wat u nodig heeft, inclusief een 5-pits gasfornuis, vaatwasser, oven, magnetron en een koelkast met vriezer.

 

Achter de keuken zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers gelegen. Drie slaapkamers delen een badkamer, voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. Aan de rustige achterkant van de villa is een ruime slaapkamer met ensuite badkamer. Deze badkamer heeft een inloopdouche, twee wastafels en een toilet. In de hal bevindt zich het gastentoilet. In de woonkamer is een bergkast waar u veel spullen kunt opbergen.

Boven bevindt zich de master bedroom, compleet met een ensuite badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Aan de master bedroom grenst een balkon, gelegen op het zuidwesten. Op deze verdieping is enkel de master bedroom, prettig voor uw privacy.

Vista Royal U-22 Jan Thiel 09.jpg
Vista Royal U-22 Jan Thiel 12.jpg

De tuin rondom de villa biedt een serene omgeving om te ontspannen en tot rust te komen. En wanneer u de behoefte voelt om te genieten van de zachte bries en het buitenleven, opent u simpelweg de schuifdeuren vanuit de woonkamer naar de porch. Aan de voorkant van de villa vindt u tevens een gedeelte van de porch, perfect voor een eettafel, waar u kunt genieten van maaltijden in de verkoelende bries.

 

Twee auto’s kunnen geparkeerd worden onder de carport, welke afgesloten wordt met een hek.

Slaapkamers:              5

Badkamers:                 3 

Airco’s:                          5

Aantal m2 BVO*:        265 m2

Kaveloppervlak:          971 m2

Parkeren:                     Op eigen terrein onder een carport

 

Vraagprijs: € 795.000,- k.k.

* Het Bruto Vloer Oppervlak (BVO) van een gebouw is de oppervlakte gemeten op vloerniveau langs de buitenmuren. Bij meerlaagse gebouwen wordt per verdieping gemeten, hierbij inbegrepen de m2 BVO van de overdekte gebouwgebonden buitenruimte, die niet of slechts gedeeltelijk omsloten is en daardoor geen vaste buitenbegrenzing heeft. De oppervlakte van de ruimte is gelijk aan de verticale projectie van het overdekkende bouwdeel, ongeacht de vloerconstructie of de wijze van verharding.

Schermafbeelding 2024-02-21 om 14.11.14.png
bottom of page