top of page

Vista Royal S-8

Omschrijving

Vista Royal S-8

Deze zeer royale villa gebouwd in Ibiza stijl ligt in de wijk Vista Royal van Jan Thiel Beach.

 

De villa is getekend door de internationaal vermaarde ontwerper Pieter Laureys, die eerder in Vista Royal de reeds gerealiseerde villa Kaya Azov Q-1 en de reeds gerealiseerde villa op de hoek van de Kaya Baltiko met de Kaya Bonifacio heeft ontworpen.

De villa ligt op loopafstand van het strand, de winkels, supermarkt Van den Tweel, sportschool The Challenge en meerdere goede restaurants.

Vista Royal S-8 Kaya Egeo Jan Thiel 31.jpg
Vista Royal S-8 Kaya Egeo Jan Thiel 01.jpg

Laten we eens rondlopen en beneden beginnen in de grote dubbele garage. Van daaruit lopende door een royale kamer met ramen tot op de vloer ga je naar de zeer royale gym met dezelfde dubbele ramen. Hierdoor komt veel licht naar binnen. Nadat we de trap naar boven nemen komen we uit op het terras van de eerste verdieping.

 

Hier kijken we eerst eens rond en ervaren we de ruimte en het zicht. Je ziet de living met open keuken en de daarop aansluitende sfeervolle porch die uit vierkante eiken balken is opgetrokken. Verder zien we het grote zwembad grenzen aan het terras en het groen van de planten daarachter. Er is een mooie buitenkeuken welke de aangewezen plek is voor het beleven van mooie en sfeervolle avonden.

De woonkamer en open keuken vormen met de porch het hart van het huis. Het geheel is stijlvol en vooral sfeervol. Het licht wordt getemperd door het deels transparante dak van de porch.

 

We hadden bij binnenkomst beneden al gezien dat de vloerafwerking uniek is. De vloeren beneden maar ook die van de woonkamer/keuken en van alle slaapkamers en andere ruimtes zijn voorzien van geslepen plakken natuursteen als soort van tegelvloer afwerking. Deze natuursteen is afkomstig uit de (Curaçaose) mijn op Santa Barbara. Alles fraai ingevoegd. Deze vloer waarvan je onmiddellijk gaat houden vormt een fantastische combinatie met de eiken balken van de porch en de deurkozijnen en met de daarop afgestemde inrichting wanneer je die laatste ook zou willen.

Vista Royal S-8 Kaya Egeo Jan Thiel 05.jpg
Vista Royal S-8 Kaya Egeo Jan Thiel 16.jpg

Vanuit de trap ter plaatse van de living kun je verder naar 2 slaapniveaus:

 

  1. Met vier treden omhoog kom je in een gang waaraan 2 royale suites liggen. De eerste suite bestaat uit een slaapkamer met badkamer welke is voorzien van een dubbel badkamermeubel, een douche en een toilet. De tweede suite bestaat uit een slaapkamer met daarin een vrijstaand bad, een separate badkamer met dubbel badkamermeubel, een douche en een toilet en heeft een walk in closet. Langs de slaapkamers loopt een gaanderij met zicht op zwembad en terras.

  2. Met 7 treden naar beneden vanuit het woonniveau kom je in een gang met daaraan 3 slaapkamers. Eén slaapkamer heeft een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet. De andere twee slaapkamers delen een complete badkamer. Op deze verdieping bevindt zich ook de wasruimte.

Vista Royal S-8 Kaya Egeo Jan Thiel 03.jpg

*

Slaapkamers:

Badkamers: 

Kavel oppervlakte:

Aantal m² BVO *:

Parkeren:

Airco's:

Bouwjaar:

5

4

877 m²

600 m²

Op eigen terrein

6

2023

Vraagprijs € 1.890.000,- k.k

Het Bruto Vloer Oppervlak (BVO) van een gebouw is de oppervlakte gemeten op vloerniveau langs de buitenmuren. Bij meerlaagse gebouwen wordt per verdieping gemeten, hierbij inbegrepen de m2 BVO van de overdekte gebouwgebonden buitenruimte, die niet of slechts gedeeltelijk omsloten is en daardoor geen vaste buitenbegrenzing heeft. De oppervlakte van de ruimte is gelijk aan de verticale projectie van het overdekkende bouwdeel, ongeacht de vloerconstructie of de wijze van verharding.

bottom of page