top of page

Vista Royal Q-29

Omschrijving

Kaya Filipino Q-29 op Vista Royal te Jan Thiel Beach

Deze moderne en zeer sfeervolle tropen villa ligt nabij de stranden, de winkels, sportschool The Challenge en supermarkt Van den Tweel. Er zijn meer dan 10 goede restaurants in de buurt en je loopt ook zo het natuurgebied in om te wandelen of te fietsen.

 

De toegang tot de voortuin en de villa zelf gaat door middel van een loopdeur en de elektrisch aangedreven schuifpoort. De voortuin bestaat uit zwarte split met daarin groene siergrassen.

In de voorgevel zien we zowel op de begane grond als op de verdieping veel beweegbare shutters die de verkoelende wind de villa door leiden voor een fijn binnenklimaat.

377A3124.jpg
377A3156.jpg

De voordeur in het midden opent in de centrale hal. Links vinden we een slaapkamer die d.m.v. een schuifdeur in verbinding staat met de eigen badkamer met douche, badkamermeubel en toilet. Zo’n zelfde slaapkamer met eigen badkamer ligt aan de rechterzijde.

De achterzijde van de begane grond bestaat uit een woon/TV kamer met open keuken, bestaande uit een achterwand en een groot kookeiland. Er zijn 2 ovens, een inductiekookplaat alle van AEG, een spoelbak, vaatwasser en een dubbele koelkast van Samsung. Er is hier verder een wasruimte en een gasten toilet.

Je kunt de 2 stuks 3 blads schuifpuien van deze woonkamer/keuken open zetten naar de grote porch.

 

Je kijkt vanuit deze porch uit op het zwembad met rondom terrassen van travertin. Er is een buiten douche, een cazebo met 2 ligbedden en een grote palapa/buitenwoonkamer waar het goed toeven is en waarvan uit je mooi uitzicht hebt op de villa. De tuin is fraai aangelegd.

377A3104.jpg
377A3227.jpg

Vanuit de centrale hal ga je met de stalen steektrap met meranti treden naar de verdieping waar je op de centrale overloop uitkomt. Aan de linkerzijde vinden we een royale master slaapkamer met een schuifdeur naar de eigen badkamer met douche, badkamer meubel en toilet. Aan de rechterzijde komen we in een zelfde master met eigen badkamer. Aan de voorzijde van het huis is een gezellig ogende maar ondiepe porch aanwezig. Aan de achterzijde op de verdieping is ook nog een ruim terras. Vanaf hier heb je een mooi zicht op de eigen tuin, de villa’s in de nabijheid en zie je ook de zee

Slaapkamers:

Badkamers: 

Airco's:

Bruto woon oppervlak

Kavel oppervlak

Parkeren:

4

4

4

250 m²

1.012

op eigen terein

                                          

Vraagprijs: € 1.490.000,- k.k.

377A3079.jpg
bottom of page