top of page

Vista Royal Q-25

Deze sfeervolle tropenvilla met appartement aan de Kaya Suez ligt in de populaire wijk Vista Royal in Jan Thiel Beach. Grote pluspunten aan deze villa zijn dat alles gelijkvloers is en op loopafstand ligt van meerdere fijne stranden, goede restaurants, supermarkt Van den Tweel en sportschool The Challenge.

De voortuin is te betreden via een loopdeur en parkeren is mogelijk op eigen terrein achter de elektrische schuifpoort. In de voortuin geniet je vanonder de palapa van het groen en het zwembad. Op de voorporch kun je gezellig aan de eettafel zitten.

Vanaf de porch betreed je via de grote schuifdeuren de open keuken welke is voorzien van diverse apparatuur. De woonkamer is ruim en geeft toegang tot alle slaapkamers. De royale master bedroom met ensuite badkamer en walkin closet bevindt zich aan de voorzijde van de villa met zicht op het zwembad. Aan de rechterzijde zijn er twee slaapkamers met een gedeelde badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

Vista Royal Q-25 Kaya Suez Jan Thiel 04.jpg
Vista Royal Q-25 Kaya Suez Jan Thiel 07.jpg

Verder is er naast de woonkamer een ruimte met daglicht welke nu in gebruik is als bergruimte. Deze ruimte kan eenvoudig gebruikt worden als 4e slaapkamer voor de villa. Naast deze ruimte bevindt zich een tussenhalletje met twee deuren, waarmee je in het appartement uit komt.

Het appartement dat tevens te bereiken is met een eigen voordeur vanuit de tuin is ideaal als verblijf voor gasten. Vanuit de voordeur kom je in de woonkamer met open keuken met diverse apparatuur. De twee slaapkamers hebben een goed formaat en liggen aan de rustige achterzijde. De gedeelde badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en een inloopdouche. Het toilet bevindt zich in de gang. Vanuit de woonkamer is de toegang naar het overdekte privé terras aan de achterzijde. Daar bevindt zich tevens een palapa waaronder je heerlijk kunt zitten.

Slaapkamers:              5 à 6

Badkamers:                 3 

Airco’s:                          6

Aantal m2 BVO*:        300 m2

Kaveloppervlak:          843 m2

Parkeren:                     Op eigen terrein

 

Koopsom: € 795.000,- k.k.

* Het Bruto Vloer Oppervlak (BVO) van een gebouw is de oppervlakte gemeten op vloerniveau langs de buitenmuren. Bij meerlaagse gebouwen wordt per verdieping gemeten, hierbij inbegrepen de m2 BVO van de overdekte gebouwgebonden buitenruimte, die niet of slechts gedeeltelijk omsloten is en daardoor geen vaste buitenbegrenzing heeft. De oppervlakte van de ruimte is gelijk aan de verticale projectie van het overdekkende bouwdeel, ongeacht de vloerconstructie of de wijze van verharding.

Aanbod Ruseler Makelaars.png
bottom of page