top of page

Omschrijving

Kaya Adriátiko N-2

Aan één van de lange lanen van Vista Royal, gelegen in de charmante wijk Jan Thiel, staat deze eigentijdse en ruime villa aan de Kaya Adriátiko. Een verfijnde creatie van Studio Anna Kunst heeft het interieur van de villa met een stijlvol tintje verrijkt. De villa wordt verkocht inclusief alle meubels.

 

De villa is gelegen op een ruim perceel van 1.223 m2 en is te betreden via de elektrische schuifpoort.

Kaya Adriatiko N-2 Vista Royal Jan Thiel 01.png
Kaya Adriatiko N-2 Vista Royal Jan Thiel 08.png

Bij binnenkomst in de villa kom je in een lange gang waar vier slaapkamers aan grenzen. De master bedroom, compleet met eigen badkamer, riante walk-in closet en een schuifdeur naar het buitenterras, bevindt zich aan het uiteinde van de gang. De twee slaapkamers aan de linkerzijde, elk met een shutter schuifpui naar de tuin, delen een badkamer met de slaapkamer aan de rechterzijde. Deze badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en ligbad. Op de gang is een apart toilet.

Een trap leidt naar de woonverdieping, waar een royale open keuken, uitgerust met alle moderne gemakken, naadloos overgaat in een sfeervolle zithoek. Grote openschuivende shutter puien bieden toegang tot het terras, dat uitkijkt over de tuin en het uitnodigende zwembad.

 

De uitgestrekte tuin met L-vormig zwembad geeft de mogelijkheid om gezellige relax hoekjes te creëren. Er zijn palapa’s waar je heerlijk kan loungen.

Kaya Adriatiko N-2 Vista Royal Jan Thiel 18.png
Kaya Adriatiko N-2 Vista Royal Jan Thiel 04.JPG

Grenzend aan de tuin bevindt zich een appartement met twee slaapkamers, elk voorzien van een eigen badkamer.

 

Op eigen terrein is er meer dan genoeg plek voor het parkeren van auto’s.

 

De villa heeft een ideale locatie, op loopafstand van het strand, de beachclubs, de restaurants, supermarkt Van den Tweel en sportschool The Challenge, hoe fijn is dat?

*

Slaapkamers:

Badkamers: 

Kavel oppervlakte:

Aantal m² BVO *:

Parkeren:

Airco's:

6

4

1.223 m²

312 m²

Op eigen terrein

6

Vraagprijs € 1.555.000,- k.k

Het Bruto Vloer Oppervlak (BVO) van een gebouw is de oppervlakte gemeten op vloerniveau langs de buitenmuren. Bij meerlaagse gebouwen wordt per verdieping gemeten, hierbij inbegrepen de m2 BVO van de overdekte gebouwgebonden buitenruimte, die niet of slechts gedeeltelijk omsloten is en daardoor geen vaste buitenbegrenzing heeft. De oppervlakte van de ruimte is gelijk aan de verticale projectie van het overdekkende bouwdeel, ongeacht de vloerconstructie of de wijze van verharding.

Kaya Adriatiko N-2 Vista Royal Jan Thiel 02.JPG
bottom of page