top of page

Vista Royal K-18

Een geweldige nieuw te bouwen villa aan de Kaya Guinea K-18. De locatie is uniek langs de rand van de wijk Vista Royal aan de Golden Mile in Jan Thiel Beach. De villa ligt heerlijk op de wind met fantastische uitzichten over het Spaanse water, de Caracasbaai en de blauwe Caribische Zee.

Via de voordeur op de begane grond kom je in een brede hal waarna je met de lift of met de trap naar de woonverdieping gaat.

KV_10.jpg
KV_11.jpg

Je komt hier bij de living met de open keuken. Deze is maar liefst 16 meter breed en 7 meter diep. Je kunt de living zowel aan de voor- en achterzijde openschuiven op de wind. De keuken heeft een kookeiland en een achterwand voorzien van diverse apparatuur. De voorporch is erg bijzonder met zijn panoramische zichten. Daar is een “borrel”-zwembad met barkrukken. Hier kun je goed vertoeven.

Aan de lange gang liggen 2 slaapkamers met beide een volledige ensuite badkamer met ruime inloopdouche, dubbele wastafel en een toilet. De master bedroom kijkt uit over de fraaie binnentuin. Deze 3e slaapkamer heeft een royale luxueuze ensuite badkamer en walkin closet.

 

De lift bevindt zich net zoals het gastentoilet op een centrale plek op de woonverdieping.

Alle ruimten liggen rondom de binnentuin met hardhouten dek dat rond het vierkante zwembad loopt. Door de riante schuifpuien creëer je een mooie overgang tussen binnen en buiten. In de binnentuin kijk je je ogen uit, het is een fijne plek om te verblijven. De tuin is ruim en heeft goede plekken om op verschillende momenten van de dag te zitten. Naast de master heb je vanuit de palapa mooi zicht op je eigen villa. Met de verlichting in de avond is dit erg gezellig. In de binnentuin is ruimte voor een grote eettafel waar je heerlijk kunt genieten van de tuin en de wind.

 

De riante benedenverdieping heeft diverse functies.

Hier komen we bij een ruime parkeergarage voor 2 grote auto’s met daarachter een wasruimte/berging. Aan de rechterzijde liggen 2 slaapkamers met ieder een volledige badkamer. Tijd voor ontspanning? Dat is mogelijk in de royale TV kamer. Als verrassing bevindt zich aan het einde van de gang een gym van 44 m2.

KV_09.jpg
KV_15.jpg

Deze prachtige villa is van alle gemakken voorzien. De bouw wordt gestart in Q3 van 2024 en zal naar verwachting gereed zijn in Q4 van 2025.

 

In Jan Thiel Beach bevinden zich tal van voorzieningen, zoals de stranden en restaurants van Zest, Papagayo, Zanzibar en Kokos. Boodschappen kun je om de hoek doen bij supermarkt Van den Tweel. Hier zit ook sportschool The Challenge.

Slaapkamers:              5

Badkamers:                 5

Airco’s:                          7

Aantal m2 BVO*:        685 m2

Kaveloppervlak:          1.100 m2

Parkeren:                     Op eigen terrein en in de inpandige                                                          parkeergarage

 

Koopsom: € 2.995.000,- k.k.

* Het Bruto Vloer Oppervlak (BVO) van een gebouw is de oppervlakte gemeten op vloerniveau langs de buitenmuren. Bij meerlaagse gebouwen wordt per verdieping gemeten, hierbij inbegrepen de m2 BVO van de overdekte gebouwgebonden buitenruimte, die niet of slechts gedeeltelijk omsloten is en daardoor geen vaste buitenbegrenzing heeft. De oppervlakte van de ruimte is gelijk aan de verticale projectie van het overdekkende bouwdeel, ongeacht de vloerconstructie of de wijze van verharding.

Ruseler%20Makelaar%20NIEUW_edited.png
KV_14.jpg
Schermafbeelding 2024-02-19 om 15.47.53.png
bottom of page