top of page

Vista Royal K-13

Omschrijving

Kaya Artiko K-13 op Vista Royal te Jan Thiel Beach

Deze moderne en perfect gebouwde villa heeft fraaie zeezichten in meerdere richtingen en ligt in de geliefde wijk Vista Royal van Jan Thiel nabij de stranden, de winkels, sportschool The Challenge en supermarkt Van den Tweel. Er zijn meer dan 10 goede restaurants in de buurt en je loopt ook zo het natuurgebied in om te wandelen of te fietsen.

 

De toegang tot de voortuin en de villa zelf gaat door middel van een loopdeur en de elektrisch aangedreven schuifpoort.

 

De tuin is een bijzonderheid op zich. Voorzien van veel rijke aanplant van verschillende planten- en bomen soorten, fraaie staptegels en trapjes en goede tuinverlichting.

377A4346.jpg
377A4388.jpg

Entree, gang met aan de rechterzijde een zeer grote garage van ca. 14 meter diep, links aan de voorzijde ligt een slaapkamer die door middel van een schuifdeur verbonden is met de eigen badkamer met  douche, badkamermeubel en toilet. De slaapkamer heeft d.m.v. het openschuiven van de schuifpui toegang tot een eigen terras en tuin met een waterval douche welke is uitgevoerd in natuursteen. Links achterin ligt een zelfde slaapkamer met een eigen badkamer. Rechts achterin ligt een ruime berging/bijkeuken met daarin de verhoogd opgestelde wasmachine.

 

De hele begane grond uitgezonderd de garage is voorzien van een travertinvloer die wit ingevoegd is. Deze vloer geeft een mooie zachte sfeer aan deze comfortabele woning.

We gaan de trap op naar de verdieping en komen uit in de ruime living met open keuken. Door de royale afmeting konden hier meubelen van grote afmetingen geplaatst worden. De keuken heeft een wandopstelling en een royaal kookeiland. In het eiland vinden we een inductie kookunit die uit delen is samengesteld en aansluit op een in het werkblad verzonken  afzuiginstallatie. Er zijn 2 ovens van Siemens, een Siemens vaatwasser, spoelbak en een dubbele Samsung koelkast.

377A4434.jpg
377A4416.jpg

De overgang van de living naar het terras wordt gevormd door 2 stuks brede 3 vlaks aluminium schuifpuien waardoor de living breed naar het buitengedeelte open gezet kan worden. De aluminium shutters aan de achterzijde zorgen voor de doorstroming van de wind door de living. Het terras is royaal en is evenals de hele woonverdieping voorzien van een wit ingevoegde travertin vloer. Het terras sluit mooi aan op het zwembad van ongeveer 4 x 12 meter.

 

Waar je ook loopt op dit ruime terras de uitzichten zijn heel fraai. Je kijkt mooi de wijk Vista Royal in omdat de villa een verhoogde living heeft en je ziet in meerdere windrichtingen de blauwe zee.

Vanaf de weg gezien links komen we bij de voorslaapkamer die aansluit op het beschreven terras met zwembad. Door middel van een schuifdeur komen we in de badkamer met douche, badkamer meubel en toilet. Links achterin ligt een zelfde soort slaapkamer met een eigen badkamer. De rechtervleugel is geheel bestemd voor de master, die bestaat uit de royale slaapkamer met toegang tot het terras met het zwembad, een royale walk in closet en een royale badkamer. De badkamer is zeer compleet en heeft een douche, een apart en vrijstaand ligbad, een dubbel badkamermeubel en een toilet.

 

Vanaf het zwembad terras leidt een trap omhoog naar het dakterras met jacuzzi en een zithoek. De zichten vanaf dit punt zijn 360 graden rond en bieden zicht op de hele omgeving, ze Caribische Zee en de Caracasbaai.

377A4377.jpg
377A4346.jpg

Slaapkamers:

Badkamers: 

Airco's:

Aantal m² BVO *

Kavel oppervlak

Parkeren:

5

5

5

350 m²

970 m²

op eigen terein

Vraagprijs: € 1.890.000,- k.k.

Het Bruto Vloer Oppervlak (BVO) van een gebouw is de oppervlakte gemeten op vloerniveau langs de buitenmuren. Bij meerlaagse gebouwen wordt per verdieping gemeten, hierbij inbegrepen de m2 BVO van de overdekte gebouwgebonden buitenruimte, die niet of slechts gedeeltelijk omsloten is en daardoor geen vaste buitenbegrenzing heeft. De oppervlakte van de ruimte is gelijk aan de verticale projectie van het overdekkende bouwdeel, ongeacht de vloerconstructie of de wijze van verharding.

bottom of page