top of page

Vista Royal H-24
Vista Royal, Jan Thiel, Curaçao

Omschrijving

Deze geweldig, sfeervolle villa (bouwjaar 2019) heeft schitterende vergezichten over Jan Thiel, de zoutpannen en de zee. De villa ligt op 800 meter van de stranden, de beachclubs, winkels, de moderne sportschool The Challenge en supermarkt Van den Tweel.

H045.jpg
H021.jpg

Bij binnenkomst in de hal van de villa ga je via de brede houten bordestrap naar boven en kom je op de woonverdieping. 

De grote open keuken met kookeiland is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er een oven, magnetron, een grote Amerikaanse koelkast (Samsung) en in het kookeiland een vaatwasser en inductie kookplaat.

De woonkamer is een echte chill ruimte waar de wind lekker doorheen gaat. Aan de voorzijde van deze villa bevindt is een schaduwterras dat uitzicht biedt op de zoutpannen van Jan Thiel. De achterzijde grenst aan het zonneterras, waar het heerlijke zwembad is  met uitzicht op zee.

H034.jpg
H031.jpg

Als je in de keuken bent kun je via de grote shutterpuien naar de porch waar een eettafel voor 10 personen staat. Er zijn meerdere gezellige zithoekjes waar je zowel lekker kunt genieten van de zon als van de schaduw, maar vooral ook kan genieten van de prachtige uitzichten.

De master bedroom met aansluitend een walk-in-closet en badkamer, ligt ook op woonniveau en heeft schuifpuien naar de porch met zicht op het zwembad.

 

Er zijn hier nog 2 ruime sfeervolle slaapkamers die samen een badkamer delen en er is een gastentoilet. 

Beneden bevinden zich 2 slaapkamers die samen een badkamer delen. Deze slaapkamers grenzen aan de porch waar een grote picknick bank staat. Ook bevindt zich hier een overdekte buitenbar. 

Veder is er daar nog een ruime slaapkamer met zitkamer, badkamer en eigen porch. 

Hier is ook een strijk/waskamer, poolhouse en een grote berging.

 

De villa beschikt dus over verschillende gezellige zithoeken en ligt heerlijk op de wind. De uitzichten zijn weids.

Er is nog een inpandige garage welke geschikt is voor 2 auto’s.

H035.jpg
H-24.png

Slaapkamers:

Badkamers:

Aparte toiletten 

Perceeloppervlakte:

Woonoppervlakte:

6

4

2

1.600 m2

Circa 500 m2

VERKOCHT

bottom of page