top of page

Vista Royal V-14
Jan Thiel, Curaçao

Zeer sfeervolle en goed onderhouden villa op Jan Thiel Beach die gelegen is op korte afstand van de winkels, de stranden en restaurants, Supermarkt van den Tweel en Sportschool de Challenge.

 

De woon- en slaapruimtes zowel als het terras met zwembad bevinden zich op hetzelfde niveau.

Na het openen van het hek aan de straatzijde loop je over het pad langs een kunstgras gazon aan weerszijde met daarin mooie bomen en beplanting.

377A9527.jpg
377A9476.jpg
Je komt binnen in de woonkamer met open keuken. De keuken bestaat uit een wandopstelling met oven (Pelgrim), vaatwasser (Beko), vrijstaande Amerikaanse koelkast (Inventum). Het kookeiland is voorzien van een keramische kookplaat (Etna) en 3 barkrukken.

 
Links van de woonkamer ligt een slaapkamer met een badkamer met douche, wastafel en toilet. Aan de rechterzijde van de woonkamer ligt een gang met daaraan aan voorzijde een slaapkamer, daarachter een badkamer, een bijkeuken, een slaapkamer en een royale master bedroom met een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De master komt uit op het terras bij het zwembad. 
377A9443.jpg

De slaapvleugel loopt uit op een guesthouse met daarin een zitgedeelte met keuken (oven, kookplaat, koelkast), een slaapkamer en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Er is ook een heel erg gezellig overdekt terras.

De porch is zeer royaal en loopt over de breedte van de woonkamer en zijslaapkamer.

 

Daarachter komen we op het terras dat uitloopt in het zwembad met aansluitend een palapa.

 

Aan het einde van de slaapvleugel komen we bij een ruimte met daarin de boiler en de wasmachine. Tevens is hier een toilet opgenomen voor diegenen van het zwembad gebruik maken.

 

Rechts van de villa is een carport gebouwd.

 

In de tuin aan voor en aan achterzijde zijn infrarood detectors opgenomen.

377A9511.jpg
Map Vista Royal O-1.png
Slaapkamers
Badkamers
Woningoppervlakte 
Kavel oppervlakte 
Parkeren
: 5
: 5
: m2
: m2
Vraagprijs € 895.000,- 
de oplevering is in overleg
bottom of page