top of page

Vista Royal, W-13

Omschrijving

Vista Royal, W-13

Deze fantastische villa ligt uiterst gunstig aan de Golden Mile. Op het punt waar het resort Boca Gentil stopt loopt de lijn daarvan door in Baya Gentil ter plaatse van de overgang van de Caribische Zee naar de Caracasbaai. Dit vertaalt zich in de meest uitnodigende vergezichten op de betoverende azuur blauwe zee.

De villa ligt aan de rand van de villa wijk Vista Royal en langs de Kaya Artiko.

Binnen de wijk tref je op loopafstand meerdere stranden en beach clubs aan, ongeveer 10 goede restaurants, supermarkt Van den Tweel en sportschool The Challenge. Je hoeft eigenlijk de wijk niet te verlaten om het helemaal naar je zin te hebben.

In je villa ben je heel erg thuis en relaxed op je zelf. Op loopafstand is echter alles aanwezig wat je nodig hebt om je verblijf heel erg aangenaam te maken. Kinderen en ouders lopen even terug naar huis om daarna weer naar het strand terug te gaan of een restaurant te bezoeken.

De villa is opgetrokken in Balinese stijl. Met een geknikte dak vorm, het dak gedekt met houten shingles. De vele betimmeringen uitgevoerd in tropisch hardhout. Je kunt hier zeker van een belevenis spreken.

Op de begane grond ligt een brede centrale gang. Links daarvan liggen 2 slaapkamers en suite en aan de rechterzijde liggen nagenoeg dezelfde 2 slaapkamers en suite, 4 slaapkamers en 4 badkamers dus.

Elke slaapkamer is voorzien van 4 sfeervolle houten kledingkasten welke in een nis zijn opgenomen. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer met 2 wastafels, een toilet en een douche. Alle slaapkamers komen via een houten schuifpui uit op een overdekt terras.

De gang sluit richting de voorzijde aan op een TV kamer, een bergruimte/annex slaapkamer en een fitness ruimte. Er is een dubbele garage aan voorzijde.

Aan de achterzijde van de gang binnendoor- en ook buitenom zijn 2 trappen die je naar de woonverdieping leiden.

Je komt daar uit in een gang met gasten toilet, de master bedroom met walk-in-closet en badkamer met 2 wastafels, douche en toilet.

 

Vanuit deze royale master heb je een geweldig zicht op de porch, het terras, het overflow zwembad en de zee. Wat een droom!

 

De woonkamer is gecombineerd met de open keuken welke is voorzien van een kookeiland met daarin een inductie kookplaat, een spoelbak en een vaatwasser.

Parallel hieraan is een kastenwand geplaatst met daarin een oven, magnetron, wijnkoelkast en een grote koelkast. Er is een separate bijkeuken met wasmachine aansluiting.

De woonkamer/keuken heeft dezelfde uitdagende zichten op de terrassen, het zwembad en de zee. Er is een vrijstaande overdekte met hout afgewerkte en gedekte palapa met keuken/ BBQ. Vanuit deze palapa of buiten woonkamer kun je kijken tot aan Fuik Baai.

Voor diegenen die stijl, romantiek en klasse waarderen is deze villa een absolute aanrader.

Listing ID: 

Slaapkamers:

Badkamers: 

Kavel oppervlakte:

Woning oppervlakte:

Terras/Porch:

Bouwjaar:

ID-4781

5

5

1127 m²

435 m²

72 m²

2018

VERKOCHT

bottom of page