top of page

Vista Royal, Q-1

Omschrijving

Vista Royal, Q-1

Deze fantastische villa die met veel aandacht voor detail geheel naar Ibiza-architectuur is uitgevoerd brengt een fijne high end mediterraanse sfeer naar het tropische Curaçao. Die sfeer vind je ook terug in de afgestemde inrichting welke eventueel bij de villa kan worden overgenomen.

Op loopafstand liggen 10 restaurants, de stranden van Jan Thiel, een supermarkt en een indoor sportschool.

De villa is in 2019 opgeleverd en bestaat fysiek uit een ensemble van 3 gebouwen.

In het voorste gebouw bevindt zich de woonkamer. De gebouwen 2 en 3 zijn met elkaar verbonden en bevatten de slaapkamers.


Het zwembad is extra groot van formaat (5 x 12 m) en vormt samen met de porch en het zonneterras de aansluiting van de gebouwen.

Entree, hal met toilet, bijkeuken, sfeervolle woonkamer en open keuken.

Het valt direct op dat de flagstone vloer vanaf buiten doorloopt in het interieur van de woonkamer en via de terrassen en de porch verder in de slaapkamers doorloopt. Op meerdere plekken draaien hardhouten shutters verticaal om hun as en sluiten schuifdeuren van Indiase panelen de entree van de vertrekken af.

In de woonkamer en op de porch zien we rijke eiken balken aan het plafond en in de constructie. De hardhouten achter pui van de woonkamer naar de porch heeft 5 openslaande deuren. De wind kan luchtig door de villa stromen.

Het toilet heeft in Mortex uitgevoerde wanden (tadelakt effect) en een hardstenen fonteintje.

 

De Barletti keuken bestaat uit een kookeiland met daarin opgenomen een kookplaat en een oven, de achterwand bevat een spoelunit met vaatwasser en een koelkast. Beide werkbladen zijn uitgevoerd in Mortex.

Buiten kun je lekker in de schaduw chillen onder een stoere eikenhouten constructie welke met rotan is afgedekt zodat het licht op een plezierige manier wordt gefilterd. De porch lijnt fraai op met het oversized zwembad, wat de ruimtelijke werking bevordert.

Na de buitenhal met hangstoelen komen we bij de royale master slaapkamer met een tevens royale badruimte met ligbad, douche, toilet en badkamermeubel met 2 hardstenen wastafels.

De wanden van alle badkamers zijn in Mediterraanse stijl uitgevoerd en net als de slaapkamers in de plafonds met hout afgewerkt.

In de andere vleugel treffen we nog 2 slaapkamers met hun eigen badkamers aan.

In de onder verdieping is een ruime 4e slaapkamer met badkamer opgenomen en een berging.

Listing ID: 

Slaapkamers:

Badkamers: 

Kavel oppervlakte:

Woning oppervlakte:

Parkeren:

Airco's:

Bouwjaar:

ID-4608

4

4

1039 m²

325 m²

Op eigen terrein

6

2019

Verkocht

bottom of page