top of page

Vista Royal O-6

In de mooie villawijk Vista Royal in Jan Thiel Beach ligt aan de Kaya Karibe deze prachtige, tropische villa met zicht op de villawijk. Vanaf het terras is er ook zicht op de blauwe Caribische zee. De villa is een ware parel die ontworpen is met een combinatie van moderne en tropische elementen en beschikt over 5 slaapkamers en 4 badkamers.

 

De villa heeft veel privacy en bestaat uit een ruim woongedeelte met zwembad op de eerste verdieping en een appartement op de begane grond. Parkeren is mogelijk op eigen terrein en in de inpandige garage.

Deze villa heeft een uitstekend verifieerbaar track record uit verhuur.

Vista Royal O-6_02 39A2376.jpg
Vista Royal O-6_05 39A2400.jpg

Via een buitentrap vanaf de begane grond kom je op de eerste verdieping met het zonneterras welke rondom het zwembad ligt en de overdekte porch. Het terras heeft verschillende plekken waar je fijn kunt verblijven, zoals de loungehoek, de eettafel of de plek met ligbedden aan het zwembad.

De grote schuifpui geeft toegang tot de ruime open keuken met kookeiland. De keuken is voorzien van diverse apparatuur, heeft veel opbergruimte en bevindt zich in de living.

Rondom de living liggen de drie slaapkamers. Aan beide zijden van de villa is een slaapkamer van goed formaat met toegang tot het terras met zwembad. De ensuite badkamer in deze slaapkamers hebben een dubbele wastafel, inloopdouche en toilet. De derde slaapkamer is ook voorzien van een eigen badkamer met wastafel en inloopdouche. In de gang bevindt zich een toilet. Alle slaapkamers zijn voorzien van een verkoelende airco.

Vista Royal O-6_12 39A2218.jpg
Vista Royal O-6_24 04A3002.jpg

Het appartement op de begane grond is ideaal voor als er gasten op bezoek zijn. Er zijn twee slaapkamers en een gedeelde badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche. De living met open keuken van het appartement geeft toegang tot de sfeervolle, overdekte porch en de fijne tuin met cazebo en buitendouche, welke smaakvol is ingericht met bamboe. Ook kunt u nog spelen met de gedachte om aan de voorzijde een palapa te maken met buitenkeuken.

 

De locatie is ideaal. Het strand, de beachclubs, de winkels, sportschool The Challenge en supermarkt Van Den Tweel liggen op loopafstand aan het eind van de straat.

Slaapkamers:              5

Badkamers:                 4

Airco’s:                          5

Aantal m2 BVO*:        270 m2

Kaveloppervlak:          796 m2

Parkeren:                     Op eigen terrein en in de inpandige                                         parkeergarage

 

Vraagprijs: € 1.495.000,- k.k.

* Het Bruto Vloer Oppervlak (BVO) van een gebouw is de oppervlakte gemeten op vloerniveau langs de buitenmuren. Bij meerlaagse gebouwen wordt per verdieping gemeten, hierbij inbegrepen de m2 BVO van de overdekte gebouwgebonden buitenruimte, die niet of slechts gedeeltelijk omsloten is en daardoor geen vaste buitenbegrenzing heeft. De oppervlakte van de ruimte is gelijk aan de verticale projectie van het overdekkende bouwdeel, ongeacht de vloerconstructie of de wijze van verharding.

Aanbod Ruseler Makelaars.png
Vista Royal O-6_16 39A0140.jpg
Ruseler%20Makelaar%20NIEUW_edited.png
bottom of page