top of page

Vista Royal - J8 & J9

Omschrijving

Vista Royal J-8 en J-9

Op 2 van de mooiste nu nog beschikbare kavels op Vista Royal worden aan de rand van de wijk deze 2 luxe villa’s gebouwd met prachtige zichten over het Spaanse Water en de Caracasbaai.

Het gaat om Vista Royal J-8 waarvan de kavel 1.310 m2 grond heeft en Vista Royal J-9 welke kavel 1.450 m2 groot is.

De kavels liggen naast elkaar. De weg langs de kavels loopt naar beneden af net als de kavels dat doen. Daardoor is het zicht vanuit beide toekomstige villa’s even goed.

Vista Royal is een van de meest gewilde woonwijken van het eiland. Dat komt door de fraaie uitzichten, het strand van Jan Thiel dat dichtbij ligt, de beach clubs en restaurants waardoor er altijd wat te beleven is, sportschool The Challenge en supermarkt Van den Tweel en natuurlijk de veiligheid, die gewaarborgd wordt door Jan Thiel Security.

Elke villa heeft ongeveer 600 m2 BVO woonoppervlakte. Doordat de woonkamers op de verdieping liggen kunt je ver en ongehinderd over het Spaane Water kijken tot aan Brakkeput, Jan Sofat, de Yacht Club en het Santa Barbara Resort.

Het zicht is niet alleen overdag heel erg mooi, want op het blauwe water is er altijd wel een boot aan het varen of een surfer die oversteekt, maar ook ’s avonds is het een feestje. Dan heb je zicht op de verlichte villa’s aan de overzijde van het water en op de voor anker liggende verlichte jachten.

De indeling van de villa’s is als volgt:

Niveau onderbouw: royale garage, gang, 2 slaapkamers elk met een eigen badkamer

Niveau bovenbouw: entree, ruime hal, 4 slaapkamers met elk een eigen badkamer, woonkamer met open keuken, een voor en een achter porch, een houten terras, een zwembad en een tuin.

Optioneel: een extra zwembad aan de voorzijde van de villa op woonniveau, een 4-8 personen lift, tuinaanleg.

De verkoopprijs en de woonoppervlakte welke vermeld staan is per villa.

Voor verdere informatie kunt u het beste een afspraak maken met Dick of Marijke Ruseler om op het makelaarskantoor uw vragen te bespreken.

Listing ID: 

Slaapkamers:

Badkamers:

Woning oppervlakte

Terras/Porch:

Parkeren

Airco's

RUS-02

6

6

600 m²

100 m²

4

6

Vraagprijs € 1.970.000,-

bottom of page