top of page

Vista Royal - G-8

Omschrijving

Vista Royal, G-8

Deze sfeervolle tropen villa is zeer goed onderhouden en ligt in de populaire villawijk Vista Royal van Jan Thiel.

Om de villa ligt een echte tropische tuin met vele soorten palmbomen en zelfs eigen bananenbomen voor een heerlijk Caribische gevoel.

 

Rechts bevindt zich achter de elektrische poort de grote carport waar makkelijk 2 auto's in de schaduw kunnen staan en een leuke porch met een knusse zithoek die heerlijk op de wind ligt. En links is er ook nog ruimte voor 2 extra parkeerplaatsen op eigen terrein.

IMG_0781.jpg

Nadat je de hal binnen komt heb je direct links een grote slaapkamer.

Daarna betreed je de royale en ruime woonkamer met een mooie hoge nok van wel 5,5 meter. De woonkamer gaat over in de porch die via 2 dubbele openslaande shutter-deuren met elkaar worden verbonden.

Deze overdekte porch ligt ook goed op de wind en heeft een verrassend mooi uitzicht over de Jan Thiel Vallei. 

 

De open keuken is Brugman-keuken met een granieten-blad en in hoekopstelling gebouwd en is voorzien van diverse apparatuur.

Er is een master bedroom met openslaande shutter-deuren naar de porch, een eigen badkamer met douche, toilet en een wastafel. Daarnaast liggen nog 2 slaapkamers en een separate badkamer v.z.v. douche en toilet.

Beneden aan de achterzijde van de woning zijn 2 zeer ruime zelfstandige appartementen met elk een zitkamer met een open keuken, een slaapkamer met badkamer v.z.v. douche, wastafel en toilet.

Achter de appartementen ligt een royaal zwembad (afmeting 4 x 8 meter) omringd door de tropische tuin met mooie palmen die veel privacy geeft.

Op het dak van de villa zijn maar liefst 27 zonnepanelen geplaatst die direct voor lagere energiekosten zorgen. 

Listing ID: 

Slaapkamers:

Badkamers: 

Kavel oppervlakte:

Parkeren:

ID-5074

6

4

1050 m²

4

Map Vista Royal G-8.png

VERKOCHT

bottom of page