top of page

Vista Royal, D7 & D8

Omschrijving

Vista Royal, D7 & D8

 

Deze royale en voorname villa is gesitueerd in de villawijk Vista Royal van Jan Thiel Beach. Vlakbij vindt u het strand, de beach clubs, meerdere restaurants, sportschool The Challenge en Supermarkt Van den Tweel. Er is vanaf de porch zicht op het water van de Caracasbaai.

De villa is opgetrokken op 2 bij elkaar gevoegde bouwkavels. Het perceel is daardoor 2.060 m2.

De zeer royale woonkamer kan aan de voor- en ook aan de achterzijde helemaal opengezet worden door de elektrisch bedienbare rolschermen omhoog te zetten. Zodoende zit je altijd lekker op de wind. Er is een ruime open keuken met alle benodigde apparatuur.

 

Aan de voorzijde bevindt zich een ruime porch en een zwembad met zonneterras. Aan de achterzijde kom je bij een in hout opgetrokken buiten woonkamer met buiten keuken met daarin apparatuur om drank te koelen en een ijsblokjes machine. Ook hier is een royaal zonneterras. Aan de achterzijde sluit de villa aan op de Curaçaose natuur.

De vloeren zijn zowel binnen als buiten van een houten dekvloer voorzien.

Er zijn op het niveau van de woonkamer 4 royale slaapkamers met openslaande deuren naar de porch en 2 moderne en sfeervol uitgevoerde badkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van een verkoelende airco.

In de dubbele garage kunnen 2 grote auto’s gestald worden. Je kunt vanuit hier de woning verder inlopen.

Inpandig naast de garage ligt ook een afsluitbaar privé gedeelte. Op tuinniveau aan de achterzijde van de villa bevindt zich een separaat gastenappartement.

Listing ID: 

Slaapkamers:

Badkamers: 

Kavel oppervlakte:

Airco's:

Parkeren:

Bouwjaar:

ID-4669

5

3

2060 m²

5

2 x parkeerplaats binnen, meerde plekken buiten op het terrein

2007

VERKOCHT

Map Vista Royal D7_D8.png
bottom of page