top of page

Seru Boca - Estate 1 

Omschrijving

Seru Boca - Estate 1

Deze aantrekkelijke en stijlvol ontworpen villa ligt direct aan het Spaanse Water op het meest vooraanstaande en meest beveiligde resort van het eiland, Seru Boca Estate. De villa is een echte parel en oase van rust.

Entree, een gang die leidt naar de zeer royale woonkamer met open keuken.


De keuken bestaat uit 2 kastenwanden met een kookeiland en is vanzelfsprekend voorzien van hoogwaardige apparatuur. De bijkeuken sluit hierop aan. Vanuit de woonkamer geven 3 grote puien toegang tot het achterliggende terras met overflow zwembad, een buiten woonkamer en een aparte buiten eethoek onder de palapa.

 

De zichten over het Spaanse Water en de Marina zijn zondermeer fraai te noemen. Aan het water ligt de eigen steiger waaraan de boot kan worden afgemeerd.

Weer terug bij de entree komen we in de slaapvleugel met daarin een gastentoilet en 3 slaapkamers welke alle uitkomen op een terras en of porch.

 

Zo zijn daar 2 vrijwel identieke slaapkamers met een eigen complete badkamer en is er een royale master met een walk in closet die aansluit op de royale badkamer met rond ligbad, 2 douches, een toilet en een badkamermeubel met 2 wastafels.

In de verdieping onder het woonniveau komen we bij een slaapkamer met complete badkamer en 2 potentiële slaapkamers met een separate badkamer. De slaapkamers komen uit op het achtergelegen terras. Er is hier een TV hoek en iets verder is een appartement opgenomen dat bestaat uit een woonkamer met pantry, een werkkamer en een complete badkamer. Ook vanuit hier betreed je een eigen terras.

Er is een garagegebouw voor het stallen van 3 auto’s. Onder de garage bevindt zich een bergruimte met een aggregaat dat het huis van stroom voorziet wanneer de netstroom zou uitvallen. Hier wordt ook water vanuit de natuur binnengebracht om de fraaie rondom het huis aanwezige tuin van water te voorzien.

Listing ID: 

Slaapkamers:

Badkamers: 

Kavel oppervlakte:

Parkeren:

Airco's:

ID-5321

6

5

2650 m²

Garage

6

Prijs op aanvraag

Map Seru Boca 1.png
bottom of page