Seru Boca 35

Omschrijving

Seru Boca 35

Waar op Curaçao kom je de fantastische sfeer van een Zuid-Franse villa tegen in de ultieme combinatie met de allermooiste vergezichten over het Spaanse Water?

 

Deze Provençaalse villa ligt veilig en hoog gelegen in het luxe Seru Boca Estate. Nadat je de eerste security gate bij de entree van Santa Barbara Plantation gepasseerd bent cruise je langs de 18 holes golf course naar de 2e security gate bij de entree van Seru Boca Estate.

Hierna passeer je de Santa Barbara Marina en aan beide zijden de mooiste villa’. Ongeveer halverwege deze laan sla je aan de linkerzijde af en rijd je via de eigen toegangspoort van de villa door de prachtig aangelegde bosrijke tuin omhoog.

DJI_0069_kopiëren.jpg
AD0B0154_kopiëren.jpg

Halverwege ligt de garage voor drie auto’s en als je verder omhoog rijdt kom je bij de entree van de villa. Rond de oprijlaan ervaar je al snel dat de sfeer hier buitengewoon is voor Curaçao. Het is er groen, er zijn mooie schaduwrijke plekjes in deze volwassen tuin en de vogels fluiten vrolijk in deze oase waar de koele wind overal door de tuin en door de villa stroomt.

De entree is opgenomen in een overdekte buiten hal. Daarachter is de woonkamer.

Deze zeer grote living ligt over de breedte van de villa die met een brede schuifpui over gaat naar de achterliggende porch. Je ervaart het onmiddellijk: de uitzichten zijn vanuit welk punt ook bezien adembenemend!

Aan de linkerzijde sluit de living aan op de keuken en aan de rechterzijde ligt een studeer ruimte en de slaapkamer en suite. Deze ruime keuken bestaat uit twee delen die ongeveer parallel aan elkaar liggen. Wanneer je hier bent sta je onwillekeurig stil om ook van hieruit van het panoramische uitzicht te genieten. De master suite bestaat uit een hal, een kleedkamer, een badkamer met badkamermeubel met 2 wastafels, douche, bidet en toilet en de masterbedroom, met u raadt het al, wederom de mooiste vergezichten die je je maar kunt voorstellen. Werkelijk van uit elke ruimte kijk je op het prachtige azuur blauwe water en de zeer afwisselende vergezichten.

AD0B0160_kopiëren.jpg
AD0B0103_kopiëren.jpg

Deze slaapkamer en suite omarmt de porch aan deze zijde. Aan de andere zijde treffen we een andere slaapkamer met badkamer en kleedkamer aan. Daarnaast ligt een toilet met douche voor uw terras- en zwembad gasten.

 

De porch sluit aan op het zeer ruim bemeten zonneterras en het zoutwater zwembad van 11 x 4,25 m.

 

Op het niveau hieronder komen we bij een slaapkamer met openslaande deuren naar een eigen terras en verder een badkamer met douche, wastafel en toilet. Hiernaast vinden we tevens een slaapkamer en suite met daarin een zitkamer met openslaande deuren naar de tuin, een pantry en een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Verder vinden we op dit niveau een royale garage voor 3 auto’s, veel berg- en kastruimte, een wasruimte en de technische ruimte voor het zwembad de complete bewaterings/zuiverings - en de elektrische-installatie.

 

Wandelend over de paadjes in de lommerrijke tuin komen we langs veel aantrekkelijke plekjes om even te blijven staan of in de schaduw te gaan zitten en te genieten van de koele lucht, het geruis van de bomen en het zingen van de vele vogels die ook ontdekt hebben hoe fijn het is in deze oase van rust.

 

Op loopafstand van het resort en aan de monding naar de zee ligt Barbara Beach met haar witte zandstrand. In de moderne naast het resort gelegen Santa Barbara Marina vindt u een goed geoutilleerde ligplaats voor uw boot.

AD0B0027_kopiëren.jpg
AD0B0081_kopiëren.jpg

Slaapkamers:

Badkamers: 

Kavel oppervlakte:

Bebouwd:

Parkeren:

Airco's:

Bouwjaar:

5

5

3710 m²

500m2

voor 3 auto's

Ja

1998

Vraagprijs: € 1.395.000,- k.k

Map Seru Boca 35.png