top of page

Papagayo Beach Resort nr. 117
Vista Royal, Jan Thiel

DJI_0532.jpg

Papagayo Beach Resort nr. 117

Deze villa is één van de weinige villa's op het resort die prachtig aan de eerste lijn ligt. De villa heeft daardoor fantastisch zicht op de Caribische Zee.

De ligging van de villa is op het beveiligde Papagayo Beach Resort recht tegenover het strand van Jan Thiel Beach. Je verblijft hier dus op zeer korte (loop) afstand van het strand, de baai, de zee en de beachclubs. Er zijn daar heerlijke plekken om een dagje strand door te brengen op de ligbedden of in de cabana's. Zo zijn er 6 restaurants voor een heerlijke lunch of diner met alle 6 een andere programmering. 

Er is een duikschool, er zijn meerdere leuke kleine winkeltjes met kleding en strandspulletjes, de goed gesorteerde supermarkt Van den Tweel en sportschool The Challenge. De wijk eromheen is vlak en je kunt daar heerlijk wandelen. Zo ligt ook het natuurgebied (de mondi) direct om de hoek. Daar kun je uren wandelen, rennen en mountainbiken.

nr117.2.jpeg
____papagayo nieuw.jpg

De meeste villa's zijn opgenomen in de rental pool. De verhuur van de villa's wordt daardoor verzorgd door het Management van het Papagayo Beach Resort. Zonder dat een eigenaar ernaar hoeft om te kijken behaalt hij zo een jaarlijks netto rendement van tussen de 3 en 4 %.

Op basis van de huidige exploitatie overeenkomst met Management kunt u 4 weken per jaar de woning voor u zelf reserveren. 

DJI_0535.jpg

De woning heeft ongeveer 144 m2 oppervlakte. De perceel oppervlakte ligt rond de 200 m2, maar het lijkt meer omdat de kavel ongezien overloopt in de parkgronden van het resort.

De villa wordt verkocht met de aanwezige inventaris, zodat hij ongehinderd verhuurd kan worden. 

De villa heeft een ruime woonkamer met open keuken. In 2022 is er een geheel nieuwe keuken geplaatst.

Er zijn 2 tweepersoons slaapkamers en 2 complete badkamers. De hele woning is voorzien van een tropische hardhouten vloer. 

De overgang van de woonkamer naar de ruime porch wordt gevormd door twee hardhouten harmonicapuien welke volledig open kunnen worden gezet.

Op de porch kun je eten, zitten en lekker luieren. 

De slaapkamers zijn voorzien van airco.

Wanneer u wilt kunt u een extra 3e slaapkamer aanbrengen. 

___ Keuken .png
DJI_0531 kopie.jpg

Slaapkamers:

Badkamers :

Bebouwde oppervlakte:

Perceel oppervlakte:

2

2

c.a. 144 m2

c.a. 200 m2

Vraagprijs € 449.000,- k.k.

bottom of page