top of page

Papagayo Beach Resort (16 villa's)

Vista Royal, Jan Thiel

Papagayo Beach Resort

Te koop zijn meerdere vrijstaande villa's op het bekende Papagayo Beach Resort.

Dit beveiligde resort ligt recht tegenover het strand van Jan Thiel Beach. Je verblijft hier dus op zeer korte (loop) afstand van het strand, de baai, de zee en de beachclubs. Er zijn daar heerlijke plekken om een dagje strand door te brengen op de ligbedden of in de cabana's. Zo zijn er 6 restaurants voor een heerlijke lunch of diner met alle 6 een andere programmering. 

Er is een duikschool, er zijn meerdere leuke kleine winkeltjes met kleding en strandspulletjes, de goed gesorteerde supermarkt Van den Tweel en sportschool The Challenge. De wijk eromheen is vlak en je kunt daar heerlijk wandelen. Zo ligt ook het natuurgebied (de Kunuku) direct om de hoek. Daar kun je uren wandelen, rennen en mountainbiken.

Papagayo 6.png
DJI_0092 kopie 3.jpg

Op het fraaie Papagayo Beach Resort hebben wij 16 villa's te koop. 

De kopers zijn veelal mensen die zelf van de villa willen genieten, maar die als ze er niet zijn willen verhuren om een stukje rendement op hun investering te behalen. Investeerders zullen het hele jaar door willen verhuren.

Papagayo 7 .png

De woningen hebben elk ongeveer 144 m2 oppervlakte. De perceel oppervlakken van de villa's liggen rond de 200 m2, maar het lijkt meer omdat de kavels ongezien overlopen in de parkgronden van het resort.

De villa's worden verkocht met de aanwezige inventaris, zodat u ongehinderd door kunt verhuren als u dat wilt. 

De villa's hebben een ruime woonkamer met open keuken. Er zijn 2 tweepersoons slaapkamers en 2 complete badkamers. De hele woning is voorzien van een tropische hardhouten vloer. 

De overgang van de woonkamer naar de ruime porch wordt gevormd door twee hardhouten harmonicapuien welke volledig open kunnen worden gezet.

Op de porch kun je eten, zitten en lekker luieren. 

De slaapkamers zijn voorzien van airco.

Papagayo 5.png
DJI_0092 kopie 3.jpg
bottom of page