top of page

Papagayo Resort villa 304
Jan Thiel, Curaçao

Deze villa is 1 van de 2 grootste villa's die binnen het resort liggen. Hij is eigendom van een van de 2 oprichters van het Papagayo Beach Resort. 

Je vindt deze villa aan het einde en op het hoogste punt waar de vorige helikopter landplaats was.

De villa is rustig gelegen en heeft zowel aan de voor en achterkant prachtige uitzichten. Aan de ene zijde kijkend op de andere villa's en de zee. Aan de andere zijde op de zoutpannen. 

DJI_0336.jpg
377A6479.jpg
De villa ligt iets verhoogd en daarom ga je met een klein trappetje omhoog naar de porch.

Hieraan liggen de ruime woonkamer met open keuken met aan weerszijden 4 slaapkamers en 2 badkamers.

Wanneer je de 3 rolschermen van de woonkamer open doet, staan de woonkamer en de porch als het ware als 1 ruimte open. De porch loopt zo door in het terras naar het zwembad. Naast het zwembad staan 2 palapa's. Je ziet het direct. Dit is genieten in de tropen zoals je dat onbewust altijd al in je gedachten gehad hebt. 

De woonkamer is ruim en hoog. Lekker licht ook. De hele villa is voorzien van een houten vloer.


 
Aan de linkerzijde (kijkend met de zee in de rug) zijn 2 slaapkamers die samen met de 3e slaapkamer (aan de rechterzijde) 1 badkamer delen.  De badkamer heeft een douche met een kiezelsteentjes vloer, een toilet en 2 wastafels op een betonnen onderbouw.

Aan de rechterzijde bevindt zich de master bedroom met een eigen badkamer en een walk in closet. De badkamer heeft een douche net zoals in de linkerzijde met een kiezelsteentjes vloer, een toilet en 2 wastafels op een betonnen onderbouw. 
 
377A6544.jpg
377A6497.jpg
377A6484.jpg

De keuken is opgebouwd uit 2 tegenover elkaar liggende keukendelen met daarbinnen de keuken blokken in parallelopstelling. Aan de ene zijde van de keuken is er een toilet en aan de andere zijde een bijkeuken. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, een combi oven magnetron, een vaatwasser en een Amerikaanse koelkast. 

377A6626.jpg

In de onderbouw is er een dubbele garage met berging opgenomen. Er is een trap zodat je binnendoor naar het woonhuis kan.  Ook is er  voldoende ruimte om de auto's te parkeren op de oprit.

DJI_0326.jpg
Papagayo 304.jpg
Slaapkamers
Badkamers
Parkeren
: 4
: 2
: 2 
VERKOCHT
bottom of page