top of page

Riccavita

Kaya Artiko W-20, Golden Mile, Vista Royal, Jan Thiel

In de wijk Vista Royal van Jan Thiel Beach zien we aan de Golden Mile een wel heel opvallende verschijning. 

We staan voor villa Riccavita aan de Kaya Artiko W-20. Onmiddellijk vallen de fraaie belijningen van de villa op. De vlakken in de gevels, het zwevende dak aan de voorzijde, de grote aluminium puien en de stijlvolle trap. 

Ik neem u mee naar deze onder hoogwaardige architectuur gebouwde villa die bij de absolute top van de villa's op het eiland behoort.

IMG_0528.JPG
IMG_0428.JPG

We gaan via de brede trap naar de eerste verdieping en komen uit op het voorterras dat doorloopt in de overdekte porch annex buitenwoonkamer en het zwembad.

Het zwembad ligt aan de kant de Caracasbaai en de Caribische Zee. Blauw water overlopend in blauw water. Panoramische uitzichten. Op de achtergrond het torentje van Fuikbaai. Rust en ruimte voor je ogen. De boten die langs komen. Hier wordt je blij van. 

We gaan naar binnen en komen de hoge en zeer ruime living binnen. Het plafond is wel 350 cm hoog. De schuifpuien en deuren in de gevel zijn 265 cm hoog. 

IMG_0448.JPG
IMG_0456.JPG

De keuken bestaat uit een kastenwand voorzien van een magnetron, heteluchtoven en Amerikaanse koelkast. Tegenover de kastenwand een zeer ruim kookeiland met eetbar. Het eiland is voorzien van een inductie kookplaat en een vaatwasser. Alle apparatuur is van Neff.

Achter de living ligt de achterporch met een ruim eetgedeelte.

Rechts achterin vinden we de royale master, met eigen terras, walk in closet en een badkamer met vrijstaand ligbad, douche, badkamermeubel met wastafel, bidet en toilet.

Aan de linkerzijde van de living is het gastentoilet met daar tegenover een kast voor de wasmachine/droger en de groepenkast. Er zijn hier verder nog 2 royale slaapkamers met elk een eigen complete badkamer

IMG_0469.JPG
IMG_0486.JPG

De deuren die toegang geven tot de slaapkamers zijn niet met de gangbare scharnieren aan de muur bevestigd. Het zijn zogenaamde taatsdeuren die iets uit de muur in een vloer- en plafondpot draaien. De taatsdeuren hebben dezelfde hoogte als de slaapkamers: 265 cm. Je kunt aan beide zijden langs deze deuren kijken als ze open staan. 

De plinten zijn niet tegen de muur, maar in de muur opgenomen. 

De tegelvloeren hebben tegels van uitzonderlijke maten. In de slaapkamer zijn ze 80x80 cm en in de woonkamer 120x120 cm. 

Allemaal mooie details die deze luxe villa extra compleet maakt. 

Op de verdieping eronder, welke op tuinniveau ligt, treffen we op hoofdlijnen dezelfde ruimtes aan als zojuist beschreven. Een royale woonkamer met complete keuken, 3 slaapkamers, 3 badkamers, een voor-en achter porch, gastentoilet en kast met wasmachine/droger.

IMG_0539.JPG
IMG_0577.JPG

Er is een tweede zwembad in de tuin opgenomen. Vanuit de living loop je de tuin in waar een groot eetgedeelte is. 

Ook op dit niveau hebben we hoge aluminium schuifpuien met beweegbare shutters en hoge taatsdeuren. 

Achter in de tuin een buitendouche. De tuin heeft een echt tropische sfeer.

Volgens de toetsing aan de welstandsbepaling en bouwvoorschriften bedraagt de oppervlakte van de woning 896 m2. Het oppervlak van de kavel is 1.323 m2. 

De oplevering gaat in overleg.

Slaapkamers

Badkamers

Airco

Parkeren

Kaveloppervlak

Woningoppervlak

 

                                                    Vraagprijs € 1.895.000,- k.k.

6

6

Ja

Ja 

1.323 m2

896 m2

Map Vista Royal W-20.png
bottom of page