top of page

Vista Royal W-03
Vista Royal, Jan Thiel, Curaçao

Omschrijving

In de wijk Vista Royal op Jan Thiel bevindt zich deze mooi villa.

 

Wanneer we voor de villa staan aan de Kaya Baltiko, bevinden er zowel links als rechts een carport waar de mogelijkheid bestaat voor het parkeren. De villa is aan de voorkant te betreden aan de hand van een trap die uitkomt op het voorterras op de eerste etage. De villa is ook te betreden via de hoofdingang die zich aan de zijkant van het huis bevindt.

377A0080.jpg
377A0055.jpg

Wanneer je de villa via de hoofdingang betreedt kom je binnen in een lange hal waar zich aan de rechterkant de ruime master bedroom bevindt, een mooie lichte kamer met inloopkast en een eigen badkamer.

 

Aan de linkerkant zijn twee ruime slaapkamers met aan het einde van de hal de gedeelde badkamer.

Via de trap in de hal beneden kom je terecht op de eerste etage.

 

Op deze etage is een ruime open keuken met inbouwapparatuur en een kookeiland waar ook ruimte is om aan te zitten. Het aanrechtblad is van Neolith gemaakt.
Het eetkamergedeelte biedt ruimte aan een grote eettafel waar je openslaande deuren hebt naar zowel het voor- als achterterras.

De eetkamer loopt over in de mooie lichte woonkamer. De woonkamer beschikt over een schuifpui en openslaande deuren naar het achterterras met uitzicht op de zee.

377A0169.jpg

Via de trap bij het achterterras is er toegang naar de ruime tropische tuin op de begane grond met extra groot zwembad (10 m x 4,5 m) en heerlijke palapa  om in te chillen.

 

Deze villa heeft achter in de tuin een mooi appartement. Het appartement is 50m2 en is voorzien van een ruim opgezette keuken met inbouwapparatuur en heeft een mooie slaapkamer met eigen badkamer.

 

Voor een verfrissend windje zijn zowel de villa als het appartement voorzien van shutters.

De gehele villa + appartement is 292 m2 

Slaapkamers:

Badkamers:

Apart Toilet

Perceel oppervlakte

Aantal m2 BVO *

Parkeren

Airco's

3 (villa) 1 (appartement)

2 (villa) 1 (appartement)

1

881 m2

292 m2

Ja

Slaapkamers

Vraagprijs € 995.000,- k.k.

Het Bruto Vloer Oppervlak (BVO) van een gebouw is de opervlakte gemeten op vloerniveau langs de buitenmuren. Bij meerlaagse gebouwen wordt per verdieping gemeten, hierbij inbegrepen de m2 BVO van de overdekte gebouwgebonden buitenruimte, die niet of slechts gedeeltelijk omsloten is en daardoor geen vaste buitenbegrenzing heeft. De oppervlakte van de ruimte is gelijk aan de verticale projectie van het overdekkende bouwdeel, ongeacht de vloerconstructie of de wijze van verharding.

W-03.png
bottom of page