top of page

Jan Sofat 18
Jan Sofat, Curaçao

Deze moderne tropenvilla met weidse uitzichten ligt aan de rand van het gated resort Jan Sofat. 

De villa is ontworpen door architect Jean Marc des Bouvrie en is gebouwd in 2010.  
DJI_0834.jpg
377A5015.jpg
In de voorgevel van de villa zien we meerdere hardhouten shutters waardoor de lucht door de villa stroomt en altijd op een aangename manier voor verkoeling zorgt.

Direct na binnenkomst komen we bij de keuken die bestaat uit 2 eilanden welke voorzien zijn van betonnen bladen.
De keuken vormt de centrale plek in het huis. Het ene eiland is van apparatuur voorzien zoals een gaskookplaat, oven, spoelbak, vaatwasser. De kookkast staat aan de kopse zijde van het eiland. Je kunt er lekker even zitten op de aan het eiland geschoven barkrukken.

Tegenover de keuken ligt de bijkeuken met groepenkast en aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. 
De keuken gaat vanzelf over in de woonkamer die weer uitkomt op de royale porch aan de achterzijde met weidse uitzichten over het Spaanse Water.  

 
377A4998.jpg
377A4927.jpg
Rond de woonkamer en keuken liggen de slaapkamers en badkamers. In de rechter voorzijde bevindt zich een royale kinderkamer die overgaat in een badkamer met douche, wastafel en toilet. Deze badkamer wordt gedeeld met de royale kinderslaapkamer die daarachter ligt en die tevens een grote inloopkast heeft. De achterste slaapkamer komt uit op de porch. 

Linksvoor bevindt zich het gasten toilet, daarachter de bijkeuken en daar weer achter de hoofdslaapkamer met een royale inloopkast en badkamer die voorzien is van een douche, wastafel en toilet. Ook deze slaapkamer komt uit op de porch aan de achterzijde.
Deze gehele verdieping is voorzien van een gepolijste betonvloer die de villa iets moderns en stoers geeft. Het plafond van het centrale deel waarin de woonkamer en keuken zijn opgenomen is hoog en geeft veel beleving van ruimte. De achterzijde van de woonkamer wordt naar de porch geopend door middel van een rolscherm. 
377A4956.jpg
De twee achterste slaapkamers hebben plafondairco's, de slaapkamers aan de voorzijde heeft een gevel aircounit. De slaapkamers en badkamers zijn in de zijgevels voorzien van aluminium shutters. 
377A4959_edited.jpg
377A5100.jpg
377A4984.jpg
Vanuit de woonkamer en vanaf de porch en het terras is er wel een heel mooi uitzicht richting onder andere het Spaanse Water en Jan Thiel. Verder komen we hier bij het zwembad met aan het einde daarvan een cazebo.
In de onderverdieping zijn twee royale slaapkamers met elk een badkamer met douche, wastafel en toilet. Deze slaapkamers komen via aluminium schuifpuien uit op elk een eigen terras. 
Verder zijn er op dit niveau enkele royale bergruimten. 

Parkeren kan op eigen terrein. Er is een carport die geschikt is voor twee auto's
377A5769.jpg
Jan Sofat 18 _ Map Ruseler Makelaar.png
Bouwjaar
Slaapkamers

Badkamers
Airco's
Bruto woning oppervlakte ca. 
Perceeloppervlakte 
Parkeren
: 2010
: 5

: 4
: 5
: 400 m2

: 1190 m2
: Carport voor 2 auto's
VERKOCHT 
bottom of page