top of page

Jan Thiel Residence - 20 appartementen

Omschrijving

Jan Thiel Residence - 20 appartementen

Jan Thiel Residence is een zeer fraai ontworpen, nieuw te bouwen en afgesloten resort in Jan Thiel. Het ligt naast Lagunisol en Marbella Estate en op 3 auto minuten van de stranden van Jan Thiel en de vele daar gelegen restaurants en winkels.

Rondom een fraai zwembad met daarop uitkomende terrassen, palapa’s en zandtuinen worden 20 luxe en royale appartementen gebouwd met elk een oppervlakte van wel 165 m2. De architectuur is modern en is gecombineerd met natuurlijke elementen zoals pergola’s van telefoonpalen en zeildoek, palapa bladeren en houten panelen.

Bijzonder is dat elk appartement 4 royale slaapkamers heeft. Dat komt op Curaçao bijna niet voor. Dat betekent dat een appartement door 2 gezinnen gelijktijdig te gebruiken is of dat de eigenaar zijn eigen master bedroom kan afsluiten wanneer hij verhuurt zodat zijn privé zaken apart blijven. De huurder gebruikt namelijk de andere master bedroom met badkamer en de 2 kinderkamers met badkamer.

Er is een woonkeuken met kookeiland. Op het overdekte terras is een woon/eetkamer geprojecteerd. De garden appartementen hebben elk een aansluitend buiten terras. Het penthouse heeft een dakterras.

Wanneer u meerdere weken of maanden per jaar geen gebruik maakt van uw appartement kunt u de verhuur en het beheer laten verzorgen door Jan Thiel Exploitatie Maatschappij (JTEM) die op het park gevestigd is met een receptie direct na de entree van het resort. Het verhuur rendement is geprognotiseerd op 5% p.j.

Omdat in dit rendement de kosten al zijn opgenomen (WOZ, VVE bijdrage, etc.) en de rekeningen feitelijk betaald zijn is uw gebruik van het appartement in principe kosten loos.

Voor u ligt een inrichtingsvoorstel klaar waarmee uw appartement na aanschaf gebruiksklaar is en geschikt is om toe te treden tot de rental pool die door JTEM wordt verzorgd.

De vergunningaanvraag voor de bouw- en infra van het resort is ingediend. Zodra de vergunning is verkregen wordt de verkoop gestart en zal het resort in een doorlopende bouwstroom worden gebouwd. De bouwtijd van de 20 appartementen met zwembad en verder toebehoren zal ongeveer 1 jaar belopen.
Desgewenst kan een koper meer dan 1 appartement kopen.

U kunt zich inschrijven voor dit mooie project door te mailen naar: info@ruseler.com

Listing ID: 

Slaapkamers:

Badkamers: 

Airco's:

Woning oppervlakte:

Terras/Porch:

Parkeren:

Bouwjaar:

RUS-05

4

3

In alle slaapkamers

165 m²

35 m²

1P

2022

                                          

Brochure Jan Thiel Residence

bottom of page