top of page

Omschrijving

Jan Thiel Residence - 18 appartementen

Jan Thiel Residence is een zeer fraai ontworpen, nieuw te bouwen en gated resort in Jan Thiel. Het ligt naast Lagunisol en Marbella Estate en op 3 auto minuten van de stranden van Jan Thiel en de daar gelegen restaurants en winkels.

Rondom een fraai zwembad met terrassen, palapa’s en zandtuinen worden 18 luxe en royale appartementen gebouwd met elk een oppervlakte van wel 160 m2 BVO*. De architectuur is modern en is gecombineerd met natuurlijke elementen zoals gazebo’s van telefoonpalen, palapa bladeren en houten panelen.

Bijzonder is dat elk appartement 4 royale slaapkamers heeft, 2 masters en 2 kinderslaapkamers. Dat komt op Curaçao bijna niet voor. Dat betekent dat een appartement door 2 gezinnen gelijktijdig te gebruiken is of dat de eigenaar zijn eigen master bedroom kan afsluiten wanneer hij verhuurt zodat zijn privé zaken apart blijven. De huurder gebruikt namelijk de andere master bedroom met badkamer en de 2 kinderslaapkamers met badkamer.

Er is een woonkeuken met kookeiland. Op het overdekte terras is een woon/eetkamer geprojecteerd. De garden appartementen hebben elk een aansluitend buiten terras. Het penthouse heeft een dakterras met gazebo en jacuzzi.

U kunt het appartement wanneer u er zelf niet bent verhuren voor toeristische verhuur en hiermee een aantrekkelijk beleggingsrendement behalen. 

De voorbereidingen voor de bouw worden gestart in Q3 van 2024 en in Q4 van 2024 start de bouw.

U kunt uw interesse tonen voor dit mooie project door te mailen naar: info@ruseler.com

Slaapkamers:

Badkamers: 

Airco's:

Woning oppervlakte:

Terras/Porch:

Parkeren:

Bouwjaar:

4

3

In alle slaapkamers

160 m² BVO*

35 m²

1P

2024

* Het Bruto Vloer Oppervlak (BVO) van een gebouw is de oppervlakte gemeten op vloerniveau langs de buitenmuren. Bij meerlaagse gebouwen wordt per verdieping gemeten, hierbij inbegrepen de m2 BVO van de overdekte gebouwgebonden buitenruimte, die niet of slechts gedeeltelijk omsloten is en daardoor geen vaste buitenbegrenzing heeft. De oppervlakte van de ruimte is gelijk aan de verticale projectie van het overdekkende bouwdeel, ongeacht de vloerconstructie of de wijze van verharding.

bottom of page