top of page

Boca Gentil Sunrise 6

Omschrijving

Dit prachtige 6-persoons appartement op de begane grond ligt goed op de wind en heeft uitzicht op de tropische tuin en de Caribische zee.


Het appartement met gedeeld zwembad is gelegen op het beveiligde Boca Gentil Resort en op korte afstand van de stranden, de beach clubs, de winkels, de moderne sportschool en Van Den Tweel Supermarkt.

De woonkamer heeft een heerlijke hoekbank om lekker te relaxen of tv te kijken.


Het ruime buitenterras dat voorzien is van een gezellige zithoek, ligbedden en een eettafel is met grote schuifpuien verbonden met de woonkamer.
De keuken met bijkeuken zijn voorzien van alle benodigde apparatuur.

De royale master bedroom met walkin-closet heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De twee andere slaapkamers delen een badkamer met douche en wastafel. Alle slaapkamers zijn voorzien van verkoelende airco.

Bijzonder is dat je via de zijkant langs de tuin het terras op kunt lopen en via de schuifdeur de woonkamer in kunt gaan. Het terras heeft veel privacy. 

Sunrise bestaat uit 3 appartementen gebouwen. Per gebouw zijn er 4 appartementen, 2 beneden en 2 boven. De totaal 12 appartementen van Sunrise hebben gezamenlijk een zwembad en de tuin.

Slaapkamers:

Badkamers:

Airco's:

Beveiliging:

3

2

Ja (slaapkamers)

Ja, op Boca Gentil Resort

VERKOCHT

bottom of page