top of page

Boca Gentil Sunrise 10

Omschrijving

Boca Gentil Sunrise 10

Dit prachtige 6-persoons appartement op de hoek van begane grond ligt goed op de wind en heeft fraai zicht op de tropische tuin en de Caribische zee. Het appartement met gedeeld zwembad is gelegen op het beveiligde Boca Gentil Resort en op korte afstand van de stranden, de beach clubs, de winkels, de moderne sportschool en Van Den Tweel Supermarkt.

De woonkamer heeft een luxe zithoek om lekker te relaxen. TV is voorzien van een IPTV-kastje, hierop staan 180 kanalen, waaronder Ziggo en Fox sportkanalen, ook kun je programma’s terugkijken.  Het ruime buitenterras dat voorzien is van een gezellige zithoek met een witte houten hoekbank, ligbedden en een eettafel is met grote schuifpuien verbonden met de woonkamer. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur.

De royale master bedroom heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De twee andere slaapkamers delen een badkamer met douche en wastafel. Alle slaapkamers zijn voorzien van verkoelende airco. Verder is er nog een apart gasten toilet.

De auto kan nabij het appartement geparkeerd worden.

VERKOCHT

bottom of page