top of page

Boca Gentil P-06

Omschrijving

Boca Gentil P-06

Deze 8 persoons villa langs de 2e lijn op het beveiligde Boca Gentil resort ligt hoog en heeft fantastische zeezichten. De woning biedt veel privacy.

Het strand, de beach clubs, de winkels, sportschool The Challenge en Van Den Tweel Supermarkt liggen op loopafstand. De villa is de 5e villa vanaf het Papagayo hotel.

DJI_0139.jpg
377A4506.jpg

Je rijdt op eigen terrein omhoog en parkeert in de overdekte carport naast de villa of op de plekken daarvoor. Via de zijentree heb je toegang tot de woning.

​Direct valt de hoge woonkamer op die licht is en is voorzien van 3 meter hoge schuifpuien die je kunt openzetten zoals je wil. De open keuken met diverse apparatuur sluit daar op aan. Naast de keuken ligt de bijkeuken.

De villa heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers. De master bedroom beschikt over een badkamer met douche, 2 wastafels, toilet en een walk in closet.  

 

De andere 3 slaapkamers delen een badkamer met douche, wastafel en toilet. Alle slaapkamers zijn voorzien van een verkoelende airco. Er is een apart gastentoilet.

377A4580.jpg
377A4471.jpg

Naast de villa en in de tuin ligt een terras dat heerlijk op de wind ligt. Deze plek is heel fijn voor de middaguren wanneer de hoek van de zon laag is. Achter de woonkamer ligt de schaduwrijke porch waar je lekker kunt zitten. Vanwaar je hoog over de villa’s van de eerste lijn kijkt en je panoramische zichten hebt op de Caribische Zee.

Een niveau lager bevindt zich het ruime zonneterras rond het grote privé zwembad met palapa en overdekte lounge plekken. Er is daar een berging voor de terras spulletjes.

Het resort is 24/7 beveiligd. De parkregels en het gezamenlijke onderhoud van de voortuinen zorgen er voor dat het resort altijd een parkachtige sfeer heeft en goed onderhouden is. Je loopt zo naar de winkels en restaurants. Vlakbij ligt de eigen binnendoor toegang van het resort naar het strand.

 

De villa is eigendom van een SPF. Stichting Particulier Fonds. Je kunt de villa kopen maar ook kiezen voor de SPF met daarin de villa. Wanneer de SPF wordt gekocht heeft u een vrijstelling van de 4% overdrachtsbelasting.

DJI_0143.jpg
377A4478.jpg

Bebouwd oppervlak: 200 m2,
Kavel oppervlak: 1.203 m2.
Bouwjaar: 2008VERKOCHT

bottom of page