top of page

P-11

Boca Gentil, Jan Thiel

Deze zeer goed onderhouden villa ook wel ''Kas di Manchi'' genoemd, is gelegen op de 3e lijn van het beveiligde Boca Gentil Resort en heeft fraaie uitzichten op de Caribische Zee.

De villa ligt op loopafstand van de stranden, de beachclubs, winkels, supermarkt Van den Tweel en sportschool The Challenge. 

DSC_0646.JPG
_MG_3907 kopie.jpg

Bij binnenkomst van de villa heb je direct aan de linkerzijde de bijkeuken liggen. Verder loop je de keuken in die in parallel opstelling staat. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, een oven, een vaatwasser en een dubbele Amerikaanse koelkast (Samsung)

De keuken staat met een groot openslaand luik in verbinding met de ruim opgezette porch. Als je doorloopt kom je in de woonkamer. 

De woonkamer sluit met 3 hoge shutterschuifdeuren aan op de ruime porch die 70m2 groot is en overloopt in het zonneterras met ruim zwembad en palapa waar je heerlijk kunt loungen en genieten van het uitzicht op de Caribische Zee. 

_MG_3925 kopie.jpg
_MG_3836 kopie.jpg

Via een houten schuifpui kom je vanuit de woonkamer in de master bedroom die een ruime inloopkast heeft en een badkamer met douche, 2 wastafels en toilet. 

Verder beschikt de villa nog over 2 slaapkamers. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De slaapkamers zijn alle voorzien van airco. 

Er is een aparte berging en een pomphuis voor het zwembad. Parkeren kan met 2 auto's op eigen terrein aan de voorzijde van de villa. 

DSC_0651.JPG
b1380b28-1b50-4895-a629-1bfb29ff3bf0.JPG

Kas di Manchi geeft je een heerlijk tropisch gevoel. 

Slaapkamers:              3
Badkamers:                 3
Airco:                            Ja
Beveiliging:                  Ja
Zwembad:                   Privé zwembad 
Woningoppervlakte   215 m2
                                                 VERKOCHT

bottom of page