top of page

Boca Gentil V-01

Altijd al willen wonen op het goed onderhouden en beveiligde resort Boca Gentil?

 

Dit is je kans!

 

Deze villa op het exclusieve Boca Gentil resort biedt niet alleen comfort en stijl, maar ook een gevoel van veiligheid dankzij het 24/7 beveiligde park.

Boca Gentil V-01 Jan Thiel 01.jpeg
Boca Gentil V-01 Jan Thiel 02.jpeg

De villa heeft veel sfeer door de grote schuifpuien, houten shutters en het overdekte terras op het zuiden aan het privé zwembad. Een fijne plek voor de middag uren wanneer de hoek van de zon laag is. Aan de woonkamer ligt de schaduwrijke porch waar je lekker kunt zitten.

 

De vernieuwde keuken is voorzien van diverse apparatuur waaronder een ruime koelkast en vriezer, een inductiekookplaat, vaatwasser en oven. De shutters bij de keuken zijn te openen waarmee je direct in contact staat met de porch.

De villa beschikt over 3 slaapkamers met ieder een eigen badkamer. De badkamers hebben ieder een inloopdouche, wastafel en toilet. Een gastentoilet bevindt zich in de hal.

Het is mogelijk de villa semi gemeubileerd te huren.

 

Onder de carport is plek voor twee auto’s.

 

Het resort is 24/7 beveiligd. De parkregels en het gezamenlijke onderhoud van de voortuinen zorgen ervoor dat het resort altijd een parkachtige sfeer heeft en goed onderhouden is.

 

De gezellige stranden en beach clubs van Jan Thiel, de winkels, sportschool The Challenge en supermarkt Van Den Tweel liggen op loopafstand

Boca Gentil V-01 Jan Thiel 04.jpeg

Slaapkamers:              3

Badkamers:                 3 

Airco’s:                          3

Aantal m2 BVO*:        215 m2

Kaveloppervlak:          1.196 m2

Parkeren:                     Op eigen terrein onder de carport

Huurprijs:                    ANG 7.000,- per maand exclusief elektra, water,                                        zwembad en tuin onderhoud

Huurovereenkomst:  minimaal 1 jaar

Aanvaarding:              per 1 maart 2024

* Het Bruto Vloer Oppervlak (BVO) van een gebouw is de oppervlakte gemeten op vloerniveau langs de buitenmuren. Bij meerlaagse gebouwen wordt per verdieping gemeten, hierbij inbegrepen de m2 BVO van de overdekte gebouwgebonden buitenruimte, die niet of slechts gedeeltelijk omsloten is en daardoor geen vaste buitenbegrenzing heeft. De oppervlakte van de ruimte is gelijk aan de verticale projectie van het overdekkende bouwdeel, ongeacht de vloerconstructie of de wijze van verharding.

Schermafbeelding 2024-02-21 om 14.11.14.png
bottom of page