top of page

Boca Gentil S-19

Omschrijving

Boca Gentil S-19

Deze op het beveiligde Boca Gentil Resort gelegen villa “Tres Coco’s” is geschikt voor 8 en optioneel 10 personen. Gelegen op loopafstand van het strand, de beach clubs, de winkels, de moderne sportschool en de supermarkt. De blauwe Caribische zee ligt direct achter deze tropische villa.

Na binnenkomst ziet u de 2 vleugels van de villa. In de linkervleugel vindt u de royale keuken die van alle gemakken voorzien is, het eetgedeelte en de woonkamer met terras aan de zeezijde.

In de rechtervleugel liggen 4 slaap- en 3 badkamers. De badkamers zijn voorzien van douches, wastafels en soms een toilet. Er is een apart gasten toilet.

Tussen de beide vleugels ligt het overdekte terras.

 

Aansluitend de prachtige infinity pool waarin u de sensatie beleeft van zwemmen in het zoete zwembad water en het gelijktijdig kijken naar de mooie Caribische zee.

Er is een extra benedenverdieping aan de zeezijde die optioneel bij te huren is. Onder de woonkamer bevindt zich namelijk een appartement met een gezellig zitgedeelte. Het appartement beschikt over een ruime (5e) slaapkamer en een badkamer met douche, wastafel en extra toilet.

Aan zee staat een met palmbladeren gedekte Palapa waar u heerlijk kunt relaxen in de hangmat.

VERKOCHT

bottom of page