top of page

Boca Gentil - S-17

Omschrijving

Boca Gentil - S-17

Het is een tijdje geleden maar er is een eerste lijn villa op Boca Gentil te koop!

Het is toch wel heel erg fantastisch om in de blauwe Caribische zee te kunnen zwemmen direct achter je eigen tropische villa!

Gelegen op het beveiligde Boca Gentil Resort en op loopafstand van de stranden en de beach clubs, de winkels, sportschool The Challenge, Supermarkt Van den Tweel. En dan zo bijzonder mooi aan zee gelegen. Waar ter wereld kan dat?

De villa ligt verhoogd ten opzichte van de zee. Door de verhoogde kijkhoek wordt de zee nog meer ervaren. Een stenen trap leidt naar het lager gelegen niveau direct aan de zee.

Parkeren doe je op eigen terrein aan de voorzijde van de villa.

 

Na binnenkomst aan de rechter zijkant van de villa kom je in een halletje met een bijkeuken met wasmachine en daarna in de keuken die uit 2 delen in parallelopstelling bestaat. Deze keuken is voorzien van een keramische kookplaat, oven, vaatwasser en vrijstaande Amerikaanse koelkast van Ignis.

 

De woonkamer is hoog en licht door het vele glas waarbij de tropische shutters het licht filteren en daardoor een bijzondere sfeer meegeven. 3 stuks wel 3 meter hoge glazen schuifpuien openen de woonkamer naar de royale porch achter de villa.

Er is een gasten toilet en 2 slaapkamers die samen een badkamer delen. Deze badkamer heeft een douche en een wastafel. Er is een fijne 3e slaapkamer met een eigen badkamer. Deze badkamer heeft een douche, wastafel en een toilet.

 

De 4e slaapkamer is de master bedroom. Deze wordt betreden na het open schuiven van de houten schuifdeur. De kamer is ruim en heeft een walk in closet. De royale eigen badkamer heeft een badkamermeubel met daarop 2 wastafels, een douche en een toilet.

De porch heeft vanaf elk punt heel mooie zichten op het licht blauwe water van de Caribische Zee waardoor deze villa een echte wanna have is.

Op het dak liggen 20 zonnepanelen die elektrische stroom genereren. De energie die niet wordt afgenomen wordt tegen vergoeding geleverd aan het net van het energiebedrijf Aqualectra.

Listing ID: 

ID-4929

VERKOCHT

Map Boca Gentil S-17.png
bottom of page