top of page

Aqualife 2

Omschrijving

Aqualife 2

Nadat u de slagbomen van het beveiligde resort Jan Sofat bent gepasseerd komt u bij een mini resort, een werkelijke oase aan het Spaanse Water, waarvan velen misschien niet weten dat dit op Curaçao bestaat: Aqualife.

Aqualife bestaat uit 6 niet al te grote woningen, die veelal door de eigenaars voor hun eigen vakantie worden gebruikt en die de rest van het jaar succesvol aan toeristen worden verhuurd.

Er zijn geen muren of hekken binnen het resort die de eigendommen abrupt van elkaar zouden kunnen scheiden. Het karakter is juist open waardoor de zichtlijnen over de beplanting, het zwembad en natuurlijk het Spaanse Water en de villa’s met natuur daarom heen optimaal zijn.

Er is een steiger waar je een boot tot 20 voet lengte kunt afmeren.

De belangrijkste plek van het huis is de porch. Daar zit je lekker prive achter de woning aan de kant van het water. Op de verfrissende wind en met misschien het beste water zicht van het eiland.

Aangrenzend ligt de woonkamer met open keuken. Er zijn op de begane grond 2 slaapkamers met elk een eigen badkamer. Als enige woning op het resort heeft Aqualife 2 een verdieping met een 3e slaapkamer met een eigen 3e badkamer en ook een terras. Het hoeft geen betoog dat er geen romantischere plek is dan dit terras om hier ‘s avonds voor het slapen gaan nog even te zitten om te genieten van de ruimte en de lichtjes om je heen.

Listing ID: 

Slaapkamers:

Badkamers: 

Kavel oppervlakte:

Woning oppervlakte:

Terras/Porch:

Airco's:

Bouwjaar:

ID-4386

3

3

94 m²

120 m²

45 m²

3

1994

bottom of page